Welkom op de site van Ronald van Leeuwen

Naast de passie voor specimen fishing op barbeel ben ik regelmatig te vinden aan de Waal, Nederrijn, Lek en alle kleine wateren in mijn omgeving om te feederen, pennen, spinnen of lekker relaxen aan de waterkant en af en toe een visje scoren. Dit is tijdloos genieten van alles wat met het vissen te maken heeft, er moet niets. Uren kijken naar het topje van de feederhengel of een dobber, mij maakt het niet uit, ik wil hier van genieten. Op deze site maak ik een leuk verslag van een duo sessie of een bijzondere vangst dus neem gerust vaker een kijkje in mijn sportvis perikelen.

 
Actueel
 

RvL Fishingadventures gaat weer on-line

De website word momenteel over gezet naar een andere server, een aantal links zullen nog niet werken of worden doorgelinkt. Sorry voor het ongemak, maar er wordt op de achtergrond hard gewerkt om alles weer z.s.m. goed on-line te krijgen.

 

kampioen voer

Witvis voer, het geheim van,......

Een aantal jaren terug kreeg ik het recept van een kampioen visser en gebruik sindsdien alleen nog maar dit voer. Het was eigenlijk voor de vaste stok bedoeld, maar na een kleine aanpassing geschikt gemaakt voor de feeder en,......... Lees verder,...........

Comfortabel aan de waterkant

De accessoire stoel van Korum is een stoel met 4 afzonderlijk in hoogte verstelbare poten waardoor deze op elke ondergrond recht kan staan en een stapsgewijs verstelbare rugleuning. De losse accessoires zoals een feedersteun, haksteun, paraplusteun nemen zo weinig ruimte in en zijn éénvoudig mee te nemen.

Lees verder,..........

Update 19-01-2015