paris

Voordat ik gericht op barbeel ging vissen deed ik al 9 jaar aan feederen en een klein beetje roofvissen.

Na een aantal jaren ben ik er achter gekomen dat de barbeel in de winter nauwelijks tot niet te vangen is op de grote rivieren en dat je moet uitwijken naar het buitenland zoals Belgie. Reisafstanden van meer dan 3 uur enkele reis zijn kostbare verloren uren, iets wat in de koude maanden al de helft van je effectieve tijd is om te vissen. Ik maak dan ook niet zulke uitstapjes en heb me buiten het barbeelseizoen weer gericht op het feederen.

Dat er in een korte tijd veel veranderd is m.b.t. het feederen kwam ik al snel achter en moest een inhaalslag maken. Zo heb ik me geheel gericht op de nieuwste trend, namelijk het feederen met de Method Feeder en miniboilies. Ook molens en hengels kwamen aan de beurt, evenals de hoofdlijnen.

In het menu aan de linkerzijde vind je alle informatie over het "nieuwe feederen" en welke produkten ik heb aangeschaft, getest en verslag van heb gemaakt.

 

Uiteraard zal ik mede dankzij mijn eindeloze leergierigheid alle nieuwste snufjes, aas, voer en technieken uitproberen tot het uiterste en verslag uit brengen op deze site.

 

Wat het roofvissen betreft zal dat een bijzaak blijven, dat is een disclipine waar ik nog veel te leren heb, dat zal ik samen met mijn vismaat Jurgen gaan ervaren.

 

Naast deze site heb ik ook een site welke geheel gewijd is aan het barbeel vissen, daar ben ik een aantal jaren intensief op aan het vissen geweest en heb op die site heel veel uitgebreide informatie en verslagen staan. Ik ben ook visgids voor de Barbeel. Daar krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met deze super sportvis onder begeleiding van een ervaren visgids.

Knallende hengeltoppen, gierende baitrunners, spectaculaire gevechten en uiteindelijk een prachtige barbeel op je handen hebben liggen ,....... Who need's more ?

 

 

 

 

 

GreetZ

Ronald van Leeuwen

RvL fishing Adventures